Αθήνα 30/03/2022

Μάντεις δεν είμαστε, αλλά δεν μασάμε και δάφνες…

ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 31/3, ΣΤΙΣ 17:30, ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 30/3 πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική συνάντηση του ΔΣ του Σωματείου μας, με την εργοδοσία της Vodafone, μπροστά στις διαφαινόμενες απολύσεις συναδέλφων στο έργο ΣΥΖΕΥΞΙΣ II.

Το Σωματείο μας απαίτησε να απορροφηθούν ΟΛΟΙ σε άλλα έργα και συγκεκριμένα θέσαμε τα εξής:

  • Στα τμήματα  HVSME και  Field υπάρχουν ανοιχτές αγγελίες.
  • Στα τμήματα HVSME και Legacy έχουν παραιτηθεί συνάδελφοι, με αποτέλεσμα να δουλεύουν με μειωμένο προσωπικό. Οι εργαζόμενοι από το ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ , βοηθούσαν στα τμήματα αυτά μέχρι και τον Νοέμβρη και μπορούν να μπουν άμεσα στη παραγωγή, για να πάρουν ανάσα και οι συνάδελφοι που δουλεύουν σε αυτά.

Στα παραπάνω η διοίκηση μάσαγε τα λόγια της, επαναλαμβάνοντας συνεχώς, ότι δεν γνωρίζουμε τις ανάγκες της εταιρίας(!). Κάτω από την δική μας πίεση αναγκάστηκε να ψελλίσει ότι θα ξανακοιτάξει τις ανοιχτές θέσεις εργασίας.

Mία ώρα ήταν μάλλον αρκετή για την εργοδοσία, ώστε να δει πως δεν υπάρχουν ανοιχτές αγγελίες στα παραπάνω τμήματα (μια ματιά στο infoportal θα τους έπειθε για το αντίθετο), καθώς στην συνέχεια με ένα τηλεφώνημα, ανακοίνωσε τις απολύσεις στο 30% των συναδέλφων του ΣΥΖΕΥΞΙΣ SUPPORT (ανάμεσα στους οποίους και εκλεγμένο μέλος στο ΔΣ του Σωματείου μας).

Συνάδελφοι,

Δε δεχόμαστε να μας πετάνε στο δρόμο τη στιγμή που η ακρίβεια θερίζει και οι συνέπειες του  ιμπεριαλιστικού πολέμου είναι εδώ. Δε δεχόμαστε εμείς να μην μπορούμε να τη βγάλουμε και η εργοδοσία της VODAFONE  να μετράει εκατομμύρια, από τη δική μας δουλειά.

Απαιτούμε να απορροφηθούν οι συνάδελφοι σε άλλα έργα. Δεν θα δεχτούμε καμία απόλυση!

Καλούμε σε κινητοποίηση  την Πέμπτη, 31/3,  στις 17:30, στα κεντρικά γραφεία της Vodafone στο Χαλάνδρι.

Όλοι 6/4 στην απεργία, 11:00 στο Σύνταγμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *