Το Σωματείο μας καταγγέλλει την  προσπάθεια της Vodafone να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό, εν όψει της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στις 16 Μάρτη.

Συγκεκριμένα, μετά τις ατομικές επίμονες ερωτήσεις, την μετατροπή των αυτοκινήτων των συναδέλφων σε «ταξί» για να φέρουν κόσμο στη δουλειά, τώρα επιστρατεύει νέες μεθόδους. Καλεί  τους συναδέλφους που εργάζονται σε σταθερή και μόνιμη βάση από το κτίριο του Ρέντη ,να δουλέψουν από το σπίτι με τηλε-εργασία αποκλειστικά και μόνο για την ημέρα της απεργίας. «Προτρέπει» συναδέλφους να εργαστούν υπερωριακά την ημέρα του ρεπού τους.

Φτάνουν στο σημείο να καταστρατηγήσουν ακόμα και την ίδια την σύμβαση των συναδέλφων, καθώς τίποτα τέτοιο δεν προβλέπεται πόσο μάλλον δε , σε μέρα απεργίας.

Θα φάνε τα μούτρα τους

Η απεργία στις 8 του Μάρτη, η συγκλονιστική συμμετοχή στο απεργιακό συλλαλητήριο, έστειλε ηχηρό μήνυμα. Η συσσωρευμένη σε όλους μας οργή ξεχείλισε και τίποτα δεν μπορεί να την κρύψει. Ξέρουμε πως όλα αυτά η Vodafone και συνολικά οι εργοδότες, τα κάνουν γιατί την απεργία την φοβούνται. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα όπλα που έχουν οι εργαζόμενοι στα χέρια τους. Η οργάνωση στο Σωματείο μας, ο καθημερινός αγώνας για τα δικαιώματά μας, είναι που μας δίνει δύναμη. Μέσα από την οργάνωσή, κατανοούμε πως δεν είμαστε μόνοι μας.

Καλούμε τους συναδέλφους, να μην υποκύψουν. Κανένας να μην επιτρέψει στην εργοδοσία, να τον εκμεταλλευτεί για να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό σε βάρος όλων μας. Ερχόμαστε σε επαφή με το Σωματείο μας για κάθε ζήτημα.

Το ΔΣ του Σωματείου, έχει ήδη προβεί σε καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας για την αυθαίρετη και μονομερή καταστρατήγηση της σύμβασης.

Όλοι σήμερα 15/03, στις συγκεντρώσεις του Σωματείου μας σε:

-Ρέντη, 12:00 , κυλικείο

-Χαλάνδρι, 12:00 , αίθριο

-Πετράλωνα, 12:00, παρκάκι

16 Μάρτη όλοι στην απεργία

11:30 π.μ.,  η απεργιακή συγκέντρωση στα Προπύλαια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *