Κάνουμε το Σωματείο μας ακόμα πιο δυνατό, ακόμα πιο μαζικό

Συμμετέχουμε στις εκλόγές της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας

Εκλέγουμε τους αντιπροσώπους του Σωματείου μας!

Ισχυρό Σωματείο σημαίνει πως ο κάθε συνάδελφος δεν είναι πια μόνος του απέναντι στις πιέσεις της εργοδοσίας. Ισχυρό και μαζικό Σωματείο σημαίνει πως μπορούμε να αποσπάμε κατακτήσεις και να ανοίγουμε δρόμο για τις διεκδικήσεις μας.

Μετράμε βήματα και Δοίκηση της Vodafone το ξέρει καλά.

  • · Είμαστε εμείς με την δράση μας που σε κάθε τμήμα έχει σπάσει η βριτρίνα της δήθεν καλής εργοδοσίας, είμαστε εμείς που επιβάλλαμε να παρθούν μέτρα υγείας και ασφάλειας.  
  • · Αμφισβητήθηκε  η προσπάθεια της Vodafone να μας προσδέσει πίσω από τους δικούς της στόχους με διάφορα εργαλεία και μεθόδους(πχ αξιολογήσεις κτλ).
  • · Κανένα bonus και καμία παροχή δεν μπορεί να κρύψει τους παγωμένους εδώ και δέκα χρόνια μισθούς.

Αυτό η Δοίκηση της Vodafone το ξέρει και την πονάει!

Όσα εμπόδια και αν έχει προσπαθήσει πολλές φορές να βάλει, έχει πάρει απάντηση από τους εργαζόμενους. Η συμμετοχή των συναδέλφων σε εκλογές, που κάθε φορά κάνει το Σωματείο μας ακόμα πιο μαζικό, δίνει απάντηση. Η συμμετοχή σε Γενικές Συνελεύσεις, στις οποίες κάθε φορά είμαστε πιο πολλοί, δείχνει πως οι εργαζόμενοι συλλογικά μέσα από το Σωματείο μας θέλουμε να συζητάμε. Οι απεργιακές κινητοποιήσεις και τα συλλαλήτήρια με το μπλοκ του Σωματείου να είναι κάθε φορά μαζικότερο, στέλενει μήνυμα πώς οι εργαζόμενοι ξέρουν  να διεκδικούν και να παλεύουν. Καμιά δουλειά δεν έχει η εργοδοσία της Vodafone να κάνει υποδείξεις πώς θα δράσει το Σωματείο και πώς θα κάνει τις εκλογές του.

Σε αυτές τις εκλογές κάνουμε το Σωματείο μας πιο μαζικό! Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στις εκλογές, να αναδείξουμε τους αντιπροσώπους μας, τους συναδέλφους μας, που θα πάνε στο Συνέδριο της ΟΙΥΕ να μας εκπροσωπήσουν! Να ενώσουμε την φωνή μας με εκατοντάδες Συνδικάτα από τις Τηλεπικοινωνίες, το Εμπόριο, τις Ταχυμεταφορές και άλλους κλάδους, που παλεύουν όπως και εμείς, για αυξήσεις, ζωή και δουλειά με δικαιώματα.  

Υπενθυμίζεται το πρόγραμμα κάλπης:

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 10:00-18:00 Χαλάνδρι και 12:00-20:00 Ρέντη

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 11:00 – 16:00 Πετράλωνα και 16:30 – 20:00 στο ΕΚΑ

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 10:00-18:00 Χαλάνδρι και 10:00-18:00 Ρέντη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *