To σωματείο μας εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια συναδέλφου από το TSR (τεχνικό τμήμα) και εκφράζουμε τα ειλικρινά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τα οικεία του πρόσωπα.

Ταυτόχρονα εκφράζουμε την οργή μας για τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης και της εργοδοσίας που ένα χρόνο τώρα δεν παίρνουν κανένα μέτρο για την ασφάλεια και την υγείας μας, πάρα μόνο κρύβονται πίσω από την τηλεργασία και την ατομική ευθύνη.

Το σωματείο μας, σε κοινό βηματισμό με το κλαδικό συνδικάτο το ΣΕΤΗΠ, δίνουμε την μάχη ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των εργαζομένων-όλου του λαού, για ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, την επίταξη του ιδιωτικού τομέα χωρίς αποζημιώσεις και δωράκια στους κλινικάρχες, για συνεχόμενα τεστ στους χώρους δουλειάς, μέσα προστασίας κλπ.

Δεν δεχόμαστε να υπολογίζεται η ζωή των εργαζομένων ως κόστος, ως αναλώσιμοι, μόνο και μόνο να επιβιώνουμε ώστε να βγάζουμε κέρδη για το μεγάλο κεφάλαιο. Δεν αποδεχόμαστε καμία πολιτική που θέλει να μας γυρίσει χρόνια πίσω!

Οι ευθύνες εργοδοσίας και κυβέρνησης δε θα μείνουν αναπάντητες! Καλούμε τους εργαζόμενους ακόμα πιο μαζικά και αποφασιστικά σε συσπείρωση με το σωματείο μας, για να διεκδικήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *