Σωματείο Εργαζομένων στην
Vodafone – 360Connect και λοιπές θυγατρικές
Αρ. Διάτ.: 368/2018
                                                                                                                        12/10/2018
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Το Σωματείο εργαζομένων στην Vodafone-360connect και λοιπές θυγατρικές απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό στους εργαζόμενους του ομίλου, τόσο για την απόφασή τους να γίνουν μέλη, όσο και για τη συμμετοχή τους στις εκλογές που ολοκληρώθηκαν χθες με μεγάλη επιτυχία ξεπερνώντας τους 200 ψηφίσαντες!
Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε όλοι οι εργαζόμενοι στον όμιλο να βγούμε μπροστά για τις δικές μας ανάγκες!
Ξέρουμε πολύ καλά πως παρά τις όποιες διαφωνίες, αυτά που μας ενώνουν, οι κοινές μας δηλαδή ανάγκες, είναι πολλά περισσότερα. Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλα τα μέλη του σωματείου, αλλά και σε όλους τους συναδέλφους που παρόλο που έφτασαν πολύ κοντά δεν έκαναν το βήμα να γίνουν μέλη, στην κοινή σύσκεψη του σωματείου μαζί με το σωματείο εργαζομένων Cyta, στο ΕΚΑ την Δευτέρα 15/10/2018 ώρα 18:30, για να συζητήσουμε τις εξελίξεις στον κλάδο και τον κοινό μας συντονισμό απέναντι στην επίθεση της εργοδοσίας.
Από σήμερα κιόλας ριχνόμαστε στη μάχη ώστε το Σωματείο να αποκτήσει ζωντάνια και πνοή, με πρώτη τη μάχη για την επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας στις 8 Νοέμβρη με το Π.Α.ΜΕ, ως μια πρώτη απάντηση στην κοροϊδία της κυβέρνησης, στον αντιλαϊκό προϋπολογισμό και τα άλλα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζει με εντολή κεφαλαίου και ΕΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *