23/2/2022

Σχετικά με την παρέμβασή μας για  την αποζημίωση της τηλεργασίας στην εταιρεία Adecco

Το σωματείο, μετά από τις καταγγελίες των συναδέλφων ότι δεν έχει καταβληθεί ακόμα η αποζημίωση τηλεργασίας από το Δεκέμβρη, προχώρησε σε τηλεφωνική παρέμβαση στην Atlas –Adecco την Πέμπτη  17/2, που οδήγησε στη καταβολή της αποζημίωσης την Δευτέρα 21/2.

Είναι προκλητικό να καθυστερούν ακόμα και τα «ψίχουλα» των 13 ευρώ το μήνα. Αποζημίωση που δεν καλύπτει ούτε για πλάκα τα τεράστια έξοδα που έχουμε καθημερινά και που με την ακρίβεια, την αύξηση του ρεύματος και με καθηλωμένους μισθούς, καταλήγουμε τελικά να πληρώνουμε κιόλας μεγάλα ποσά από τη τσέπη μας για να εργαζόμαστε από το σπίτι.

Συνάδελφοι,

Οι μισθοί μας είναι καθηλωμένοι εδώ και μια δεκαετία με τους εργοδότες και τις κυβερνήσεις να ανοιγοκλείνουν την κάνουλα και να πετάνε ψίχουλα που τα βαφτίζουν δήθεν αυξήσεις. Η εντατικοποίηση της δουλειάς μας χτυπάει κόκκινο-είτε πολλές φορές τα ωράρια ξεχειλώνονται. Οι περισσότεροι από εμάς δεν ξέρουμε αν στο τέλος του μήνα θα έχουμε δουλειά.

Αγώνας για συλλογική σύμβαση εργασίας, με αυξήσεις σε μισθούς και κατοχύρωση των δικαιωμάτων μας που μας τα έχουν τσακίσει.

Σάββατο 26/2 δίνουμε ραντεβού μαζί με άλλα Σωματεία και φορείς στο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο στην Αθήνα για να δυναμώσει ο αγώνας μας για τα δίκαια αιτήματα μας, για να γίνει το συλλαλητήριο βήμα κλιμάκωσης του αγώνα.

Τίποτα δε χαρίζεται, όλα κατακτιούνται με οργανωμένη συλλογική διεκδίκηση!

Όλοι στο συλλαλητήριο Σάββατο 26/2 12:00 Σύνταγμα

Προσυγκέντρωση στις 11:00 π.μ., πλατεία Κάνιγγος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *