Δυναμώνουμε τον αγώνα!

Κανένας εργαζόμενος στο ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ χωρίς δικαιώματα!

Συνάδελφοι,

Εδώ και τόσο καιρό η εργοδοσία της Vodafone, μας έχει μέσα στην ανασφάλεια και στην αβεβαιότητα, να μη  ξέρουμε μέχρι πότε θα έχουμε την δουλειά μας, την ίδια στιγμή που για το συγκεκριμένο δημόσιο έργο, οι επιχορηγήσεις και τα δισεκατομμύρια στους μονοπωλιακούς ομίλους πέφτουν βροχή.

Δεν είναι ευθύνη των εργαζομένων οι καθυστερήσεις των έργων, η οικονομική τους απόδοση. Τα κέρδη του κάθε έργου δεν τα μοιραζόμαστε, εμείς τα βγάζουμε και η εταιρία τα καρπώνεται.  Αυτά τα κέρδη είναι η δική μας ζωή, οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου, οι μισθοί που δεν βγάζουν το μήνα, η ακρίβεια , οι τιμές του ρεύματος, το κόστος τηλεργασίας που το βάζουμε από τη τσέπη μας.  Από εμάς λείπουν για να φτάνουν και να περισσεύουν στη Vodafone.

Οι εργαζόμενοι στο ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ δεν τρώμε “κουτόχορτο”. Ξέρουμε, ότι όλες οι μεθοδεύσεις της Vodafone που λαμβάνουν χώρα το τελευταία διάστημα στο έργο, προετοιμάζουν το έδαφος για προσπάθεια νέων απολύσεων τέλος Μάρτη που λήγουν όλες οι συμβάσεις των συναδέλφων του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ.  Δεν θα επιτρέψουμε στην εργοδοσία να παίξει με τις ζωές μας. Το Νοέμβρη, βάλαμε φρένο στις απολύσεις με τον αγώνα μας, μέσα από το Σωματείο μας, έχοντας την στήριξη των συναδέλφων μας απ’ όλον τον κλάδο, μαζί και με το Κλαδικό μας Συνδικάτο, το ΣΕΤΗΠ.

Η πείρα από το πώς μπλοκάραμε  τις απολύσεις στο ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ, η πείρα από εργαζόμενους σε άλλες εταιρίες σε άλλους κλάδους του τελευταίου διαστήματος όπως η COSCO, η ΛΑΡΚΟ, η e-food κ.α , λέει: ότι αυτά τα κέρδισαν οι εργαζόμενοι με τον αγώνα τους κανένας δεν τους τα χάρισε! Για αυτό με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και μαχητικότητα βγαίνουμε μπροστά, ώστε όλοι οι εργαζόμενοι στο ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ να έχουμε:

Ξέρουμε πως αυτά που συμβαίνουν στο ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ, είναι κοινά με αυτά που συμβαίνουν και σε άλλα τμήματα της εταιρίας. Είναι κοινά με αυτά που βιώνουν οι εργαζόμενοι σε όλον τον κλάδο και όχι μόνο. Οργανωμένοι και ενωμένοι, βγαίνουμε στην αντεπίθεση κόντρα στα σχέδια κυβερνήσεων και εργοδοτών. 

Δίνουμε την δική μας απάντηση με  τη συμμετοχή μας στο μεγάλο Συλλαλητήριο το Σάββατο  26/2.  Δυναμώνουμε τη φωνή μας με τα άλλα σωματεία του κλάδου, με σωματεία άλλων κλάδων και φορέων, με αυτούς που περνάνε τα ίδια με εμάς. Ο κοινός μας αγώνας είναι η πραγματική δύναμη που μπορεί να φέρει αποτελέσματα και θα δώσει δύναμη για την κλιμάκωση, τη συνέχεια.

Τίποτα δε χαρίζεται, όλα κατακτιούνται με οργανωμένη συλλογική διεκδίκηση, με αγώνα

Όλοι στο συλλαλητήριο Σάββατο 26/2 12:00 Σύνταγμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *