ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/4, ΣΤΙΣ 18:00

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ, 3ης Σεπτεμβρίου 48 & Μάρνη, 2ος όροφος

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Συνάδελφοι,

Το ΔΣ του Σωματείου μας, παίρνει την πρωτοβουλία και προχωράει σε συνεδρίαση, καλώντας και τα μέλη του Σωματείου να συζητήσουμε την δράση μας, τις πρωτοβουλίες που θα πάρουμε με στόχο την επιτυχία της απεργιακής Πρωτομαγιάτικης συγκέντρωσης.

Συνεχίζουμε, μετά την επιτυχημένη απεργία στις 6/4. Το μήνυμα στάλθηκε στην κυβέρνηση της ΝΔ, στα υπόλοιπα κόμματα που δίνουν διαπιστευτήρια με την πολιτική τους στους επιχειρηματικούς ομίλους. Δε δεχόμαστε τη συμμετοχή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, δε δεχόμαστε να σκοτωνόμαστε για να κερδίζουν μια χούφτα πετρελαιάδες και βιομήχανοι και να πληρώνουμε εμείς το μάρμαρο. Δε δεχόμαστε την ακρίβεια και τη φτώχεια, το χτύπημα του μισθού μας, τη σκληρή φορολογία για να κερδίζουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι. Δε θα επιτρέψουμε για κανέναν συνάδελφό μας και για την οικογένειά του, να μην έχει να πληρώσει το ρεύμα, να μην έχει να ζήσει.

Δε δεχόμαστε να είμαστε χωρίς Συλλογικές Συμβάσεις, να μην έχουμε κατοχυρωμένα δικαιώματα παντού και να γινόμαστε έρμαια των εργοδοτών. Δε δεχόμαστε τις ελαστικές μορφές απασχόλησης, τα ωράρια λάστιχο, την ευελιξία, που εντείνεται με τη μονιμοποίηση της τηλεργασίας και μέσω ατομικών συμβάσεων.

Για όλα τα παραπάνω απαιτείται να συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Μπροστά στην Εργατική Πρωτομαγιά, που για ακόμα μια φορά, η κυβέρνηση και οι πιστοί ακόλουθοί της, η πλειοψηφία στην ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, θέλουν να μετατρέψουν σε τριημεράκι για να κρύψουν το μήνυμα της, οι εργαζόμενοι απαντάμε με ΑΠΕΡΓΙΑ.

Κάνουμε το Σωματείο μας ακόμα πιο μαζικό, ακόμα πιο δυνατό.

Τιμούμε τους αγώνες και τους νεκρούς της τάξης μας, συνεχίζοντας τον αγώνα μας στο σήμερα.

Συμμετέχουμε στην ανοιχτή συνεδρίαση του ΔΣ του Σωματείου, Τετάρτη 27/4 , 18:00, στο ΕΚΑ, 3ης Σεπτεμβρίου 48 & Μάρνη, 2ος όροφος

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση την Κυριακή, 1η Μάη, 10:30, Σύνταγμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *