9 Νοέμβρη απεργούμε

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 Προπύλαια

​Συνάδελφοι,

Το Σωματείο μας, πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση, το Σάββατο 22/10, με θέμα την οργάνωση της απεργίας, στις 9 του Νοέμβρη.

Οι συνάδελφοι πήραν το λόγο, μετέφεραν ζωντανή πείρα από το τί συμβαίνει μέσα σε κάθε τμήμα της εταιρείας, από τα τμήματα πληροφορικής, δικτύων και υποδομών, μέχρι και τα τηλεφωνικά κέντρα της εταιρείας. Μεταφέρθηκαν στην συνέλευση σκέψεις και προτάσεις που ειπώθηκαν και στις τμηματικές συζητήσεις για την οργάνωση της απεργίας.

“Μας πιέζουν καθημερινά , δεν θα βγάζουμε εμείς δουλειά για δύο”, είπαν κάποιοι συνάδελφοι από τα τηλεφωνικά κέντρα της εξυπηρέτησης πελατών και της τεχνικής υποστήριξης. Οι συνάδελφοι από τα τμήματα πληροφορικής, ανέδειξαν την τεράστια δυνατότητα που υπάρχει μέσα από την εξέλιξη της τεχνολογίας, να ζούμε διαφορετικά, να μειωθεί ο εργάσιμος χρόνος, να έχουμε πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς και πως αυτό μπλοκάρει όταν μπαίνει στο ζύγι του κέρδους.

Αναδείχτηκε η αναγκαιότητα, το Σωματείο να εντείνει τον αγώνα για την διεκδίκηση για την υπογραφή Ενιαίας Συλλογικής Σύμβασης για όλους τους εργαζόμενους στην Vodafone και στις θυγατρικές της

Καταδικάστηκαν η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ αλλά και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, που νομοθετούν για τους επιχειρηματικούς ομίλους.

Ομόφωνα η Γενική Συνέλευση αποφάσισε το εξής πρόγραμμα δράσης για την οργάνωση της απεργίας:

  • Να φτιαχτεί  αφίσα και  gif
  •  Την ημέρα συζήτησης στην Επιθεώρηση Εργασίας για την καταγγελία του Σωματείου μας  για ατομικές τροποποιητικές συμβάσεις, προχωράμε σε στάση εργασίας και κινητοποίηση απ’ έξω
  •  Περιοδείες του Σωματείου σε όλα τα κτήρια αυτήν και την επόμενη εβδομάδα
  • Συγκεντρώσεις στα κτήρια για την ενημέρωση των συναδέλφων: 

-Ρέντη Τετάρτη 2/11,

-Χαλάνδρι Πέμπτη 3/11,

-Πετράλωνα Παρασκευή 4/11

  •  Συσκέψεις στις γειτονίες στα Δυτικά και Βόρεια προάστια 
  • Διαδικτυακή σύσκεψη Σάββατο 5 /11  18:30 

Συντονισμός δράσης με το Κλαδικό Συνδικάτο το ΣΕΤΗΠ και τα υπόλοιπα σωματεία του κλάδου για κοινές πρωτοβουλίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *