9 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 22/10, 17:00,

Συνάδελφοι,

Το Σωματείο μας το προηγούμενο διάστημα , διοργάνωσε συζητήσεις με όλα τα τμήματα της εταιρείας, μπροστά στην οργάνωση και την επιτυχία της απεργίας. Ήρθαν σκέψεις, προβληματισμοί, αγανάκτηση για την κατάσταση που ζούμε καθημερινά. Ακούστηκαν προτάσεις  από συναδέλφους για το πώς θα γίνουμε ακόμα περισσότεροι.

Συνεχίζουμε, με την Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας μπροστά στην απεργία της 9ης Νοέμβρη. Να βρεθούμε όλοι μαζί από κοντά, να πούμε σκέψεις και ιδέες για το πώς η απεργία αυτή θα είναι πραγματικά επιτυχημένη, πώς θα δράσει το Σωματείο μας.

Στις 9 Νοέμβρη απεργούμε γιατί:

  • Δεν φτάνει να αγανακτούμε και να σιχτιρίζουμε για την ακρίβεια, τους λογαριασμούς και για το πώς θα τα βγάλουμε πέρα. Δεν μας ταιριάζει να μετράμε το ευρώ για να ζήσουμε, ενώ η Vodafone και συνολικά οι εργοδότες του κλάδου , μπουκώνουν με κέρδη και επιχορηγήσεις.
  • Γιατί η ανάπτυξη της τεχνολογίας , προκύπτει από την δική μας δουλειά. Η εκπόνηση εμβληματικών έργων της Vodafone (Skynet, ψηφιοποιήση υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων) φτιάχνονται από εμάς.
  • Γιατί με βάση αυτήν την ανάπτυξη , μπορούμε να δουλεύουμε σήμερα λιγότερο, να έχουμε σταθερό ημερήσιο εργάσιμο χρόνο, 7ωρο-5μερο-35ωρο.
  • Γιατί δεν δεχόμαστε να βγάζουμε το μήνα με κουπόνια και bonus, βλέποντας το εισόδημά μας να κουτσουρεύεται.
  • Γιατί απαιτούμε Ενιαία Συλλογική Σύμβαση στην Vodafone για όλους τους εργαζόμενους. Κανένας να μην αμείβεται με κάτω από 980€  και με αυτό ως βάση να κατοχυρωθούν όλοι μας οι όροι (προϋπηρεσία, επιδόματα).

Εμείς έχουμε την δύναμη στα χέρια μας. Χωρίς εμάς, τίποτα δεν παράγεται και τίποτα δεν βγαίνει

Επιτυχημένη απεργία στις 9 Νοέμβρη, σημαίνει απάντηση στον φόβο που καλλιεργεί η εργοδοσία. Δεν είναι ο καθένας μόνος του, ούτε και πρέπει να νιώθει έτσι. Είμαστε πολλοί. Είμαστε χιλιάδες εργαζόμενοι της Vodafone, χιλιάδες εργαζόμενοι του κλάδου, που δείχνουμε την δύναμή μας, μέσα από τα Σωματεία μας, το Σωματείο εργαζόμενων της Vodafone-360 Connect-λθ, το Κλαδικό Συνδικάτο μας , το ΣΕΤΗΠ.Επιτυχημένη απεργία στις 9 Νοέμβρη, σημαίνει πως την επόμενη μέρα, θα είμαστε πιο δυνατοί, πιο αποφασισμένοι, να παλέψουμε για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας , όπως την ψηφίσαμε στην Γενική μας Συνέλευση, για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς, όρους δουλειάς . Κόντρα σε κάθε διαχωρισμό και ατομική διαπραγμάτευση, που τελικά μας στριμώχνει στον τοίχο.

Επιτυχημένη απεργία στις 9 Νοέμβρη ,σημαίνει μήνυμα καταδίκης της κυβέρνησης της ΝΔ, που μπουκώνει με δις τους επιχειρηματικούς ομίλους και παράλληλα καλεί το λαό να προσαρμοστεί στην φτώχεια. Πρέπει να σημάνει όμως και καταδίκη και του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ , που τα προγράμματα και οι εξαγγελίες τους ούτε στο ελάχιστο δεν θίγουν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ , αντίθετα υπόσχονται ότι αυτοί ως κυβέρνηση θα τα εφαρμόσουν καλύτερα και πιο αποτελεσματικά. Γιατί τον Νόμο Χατζηδάκη, που και στην Vodafone εφαρμόζεται, μαζί τον ψήφιζαν με την ΝΔ και αυτόν και όλους τους άλλους.

Επιτυχημένη απεργία στις 9 του Νοέμβρη  σημαίνει καταδίκη στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, καταδίκη στην συμμετοχή της Ελλάδας , με την αποστολή στρατιωτικής ενίσχυσης στην Ουκρανία. Στην μέση όμως βρίσκονται οι λαοί. Το λάδι στην φωτιά που ρίχνουν οι ανταγωνισμοί τους για το μοίρασμα των αγορών, δεν τα τα πληρώσουμε εμείς.

Επιτυχημένη απεργία στις 9 Νοέμβρη σημαίνει δημιουργία προϋποθέσεων να γίνουν πράξη οι διεκδικήσεις μας την επόμενη μέρα. Σημαίνει ηχηρό μήνυμα σε όσους μιλούν μια μειοψηφίες και πως τάχα ο λαός συντάσσεται με την κυβερνητική πολιτική ή περιμένει τις κάλπες για να του λύσει κάποιος άλλος το πρόβλημα. Το σύνθημα «ο λαός μπορεί να σώσει το λαό», έχει αποδειχτεί στην πράξη. Αυτό είναι που φοβούνται κράτος και εργοδότες και τα επιτελεία τους. Αυτό τους τον φόβο να τον κάνουμε πράξη.

Γιατί την επόμενη μέρα, θέλουμε να είμαστε με το κεφάλι ψηλά. Το μεροκάματο που θα καταθέσουμε στις 9 του Νοέμβρη, να αγωνιστούμε για όλα αυτά που μας καίνε, θα μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς.

Με δυνατό το Σωματείο μας. Εκεί έχει θέση ο κάθε συνάδελφος. Γυρνάμε την πλάτη σε όσους μας λένε «μην τους ακούτε αυτούς, ελάτε να λύσουμε τα προβλήματα μαζί» . Δηλαδή να είναι ο καθένας μόνος του, για να μπορούν να τον έχουν στο χέρι.

Η δύναμή μας είναι στην οργάνωση .

Κάθε μέρα, μέσα στην εταιρεία, συζητάμε, οργανώνουμε με κάθε τρόπο την απεργία.

Στις 9 Νοέμβρη κανένας για δουλειά.

Στις 9 Νοέμβρη απεργούμε, κατεβαίνουμε στην απεργιακή συγκέντρωση του Σωματείου μας στις 10:30 στα Προπύλαια, μαζί με τους συναδέλφους μας απ’ τον υπόλοιπο κλάδο, μαζί με δεκάδες χιλιάδες ακόμα συναδέλφους.

Όλοι στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, Σάββατο 22/10, 17:00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *