Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί

Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή

Τετάρτη 8 Μάρτη απεργούμε. Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση 12:30 Προπύλαια

Συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία του ΣΕΤΗΠ την Τρίτη 7 Μαρτίου , απέχουμε από τις θέσεις μας 12:00-12:12.

Καλούμε αμέσως μετά σε συγκέντρωση στα κτήρια της Vodafone

Συνάδελφοι,

Απαιτούμε να μην υπάρχει καμία συγκάλυψη για το έγκλημα στα Τέμπη. Η οργή και η αγανάκτηση που νιώθουμε να γίνει ορμητικό ποτάμι αγώνα. Στις 8 του Μάρτη κανένας στο γραφείο, στο κατάστημα ή σε βλάβες. Να μην ανοίξει υπολογιστής από το σπίτι. Κανένας συνάδελφος να μην πιεστεί να έρθει για δουλειά.

Δεν ανεχόμαστε οι ζωές μας να μπαίνουν στο ζύγι κόστους-οφέλους. Σε αυτό το τρένο θα μπορούσαμε να είμαστε και εμείς, οι οικογένειές μας, οι φίλοι μας, οι συγγενείς μας. Το έγκλημα αυτό φέρει την υπογραφή και την σφραγίδα όλων των κυβερνήσεων. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ διαχρονικά νομοθετούσαν το ξεπούλημα των σιδηροδρόμων. Δεν μας χρυσώνουν το χάπι με συγγνώμες και με παραιτήσεις υπουργών. Το κράτος χέρι- χέρι με τις ιδιωτικές επενδύσεις μια στόχευση έχουν-την ενίσχυση της κερδοφορίας και την θωράκιση της ανταγωνιστικότητας. Μπροστά σε αυτό το κριτήριο η ασφάλεια, οι υποδομές, πάνε περίπατο. Είναι μακρύς ο κατάλογος των εγκλημάτων στο Μάτι, στην Μάνδρα, στις πυρκαγιές, στο χιονιά.

Δεν είναι ώρα σιωπής

Είναι ώρα φωνής και διεκδίκησης

Στις 8 Μαρτίου απεργούμε. Ενώνουμε την φωνή μας μαζί με τους χιλιάδες εργαζόμενους, δίνοντας την υπόσχεση πως αυτό το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί

Καλούμε σε συγκεντρώσεις για ενημέρωση των συναδέλφων Τρίτη 7 Μάρτη στις 12:12

Ρέντη :κυλικείο

Χαλάνδρι: εστιατόριο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *