Συνάδελφοι,

Το Σωματείο μας λαμβάνει πλήθος καταγγελιών που αφορούν στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην εξυπηρέτηση πελατών σε μια σειρά τμήματα της συγκεκριμένης διεύθυνσης.

Το πόσο υπολογίζει η Vodafone, «τους frontliners, την ψυχή της εταιρείας» , όπως υποκριτικά λένε αποδεικνύεται από:

  • Την απαίτηση να εξυπηρετεί το chat 2 πελάτες ταυτόχρονα και παράλληλα, την ώρα που οι συνάδελφοι εξυπηρετούν, να  τους γίνονται meeting από TLs! Κατά τ‘ άλλα για την εταιρεία φταίνε οι συνάδελφοι αν δεν εξυπηρετήσουν σωστά κάτω από αυτές τις συνθήκες!
  • Την συνεχή πίεση για τους χρόνους και τα νούμερα.
  • Τις απαράδεκτες συμπεριφορές προϊστάμενων στους συναδέλφους.
  • Την ενοποίηση των αρμοδιοτήτων με το 1399 άρα πρόσθετα καθήκοντα και πίεση στους συναδέλφους.

Κατά τ‘ άλλα η Vodafone, μοστράρει τον εαυτό της ως Top Employer για 5η συνεχή χρονιά! Γελάνε και οι πέτρες! Το αφήγημα της εταιρείας σπάει στην πράξη. Η Vodafone έχει διαμορφώσει ένα περιβάλλον, όπου οι εργαζόμενοι είμαστε διαχωρισμένοι μεταξύ μας, με διαφορετικές εργασιακές σχέσεις ο καθένας, με διαφορετικές συμβάσεις.  Με περισσό θράσος διαφημίζει πως σέβεται την προσωπικότητα και καταπολεμά τον εκφοβισμό με το δήθεν speak up, ενώ αποδεικνύεται περίτρανα πως είναι η ίδια η Vodafone που τον καλλιεργεί!

Την ώρα που η εργοδοσία μιλά για την ανάπτυξή της , την στόχευσή της να γίνει κορυφαίος πάροχος TechCo , την ώρα που μιλάει για δις επενδύσεων, οι δικοί μας μισθοί είναι καθηλωμένοι για πάνω από μια δεκαετία  και παζαρεύουμε ατομικά τους όρους δουλειάς μας , σε όλα τα τμήματα της εταιρείας!

ΩΣ ΕΔΩ

Οι συνάδελφοι και στην εξυπηρέτηση και παντού δεν είναι ρομπότ. Δεν θα δεχτούμε άλλο να δουλεύουμε και να ζούμε με τέτοιους όρους για να κερδοφορούν οι επιχειρηματικοί όμιλοι. Δεν θα ανεχτούμε να διαλύεται καθημερινά η σωματική και ψυχική μας υγεία, για τα νούμερα, τους δείκτες και τα project τους.

ΑΠΑΙΤΟYΜΕ:

  • Να σταματήσει τώρα η πίεση και οι συνακροάσεις στα τηλεφωνικά κέντρα της εταιρείας.
  • Τα meeting να γίνονται σε άλλη στιγμή εντός εργάσιμου χρόνου, και όχι την ώρα που συνάδελφοι εξυπηρετούν
  • Οι απαράδεκτες συμπεριφορές να σταματήσουν εδώ και τώρα.
  • Προσλήψεις εργαζόμενων, κανένας να μην εξυπηρετεί δύο πελάτες ταυτόχρονα.
  • Όχι στην πίεση για υπερωρίες.

ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ

Έχουμε πείρα. Η πλούσια παρακαταθήκη των αγώνων του προηγούμενου διαστήματος, ενάντια στο έγκλημα στα Τέμπη, μας έβγαλε πιο δυνατούς κα πιο αποφασισμένους. Εμείς οι εργαζόμενοι, μαζί με τη νεολαία, με όλο το λαό, στείλαμε μήνυμα σε κυβέρνηση, κράτος και εργοδότες , πως κριτήριο είναι η ζωή μας. Δεν περιμένουμε καμία κυβέρνηση, όποιας απόχρωσης , να μας λύσει τα προβλήματα, γιατί ξέρουμε πως όλες οι κυβερνήσεις που θα προκύψουν , το νόμο του κέρδους των επιχειρηματικών ομίλων υπηρετούν!

Η δύναμη είναι στην οργάνωση στο Σωματείο μας. Εκεί συναντιόμαστε, ανταλλάζουμε απόψεις, αποφασίζουμε, όλοι μαζί συλλογικά.  Κανένας να μη νιώσει μόνος!

Την 1η Μάη, μέρα τιμής και μνήμης των αγώνων των εργατών όλου του κόσμου, απεργούμε!

Όλοι στην Απεργιακή συγκέντρωση 1η Μάη στο Σύνταγμα στις 11πμ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *