Συνάδελφισσες, συνάδελφοι

Την Τρίτη 23/7, πραγματοποιήθηκε από το σωματείο μας  διαδικτυακή συζήτηση σχετικά με την απαράδεκτη απόλυση που έκανε η Vodafone.  Εκφράστηκε η αγανάκτηση και η οργή μας απέναντι στην εργοδοσία, η οποία χωρίς καμία ντροπή απολύει καρκινοπαθή συνάδελφο μας, με την γελοία δικαιολογία πως σε ολόκληρο τον όμιλο δεν υπάρχει μία θέση εργασίας που να μπορεί να μετακινηθεί η συνάδελφος!

Η αγανάκτηση, η οργή και η αλληλεγγύη όπως εκφράζεται αυτές τις μέρες, χρειάζεται να δυναμώσει και να δώσουμε μαχητική απάντηση!

Μέσα από την συζήτηση εκφράστηκε πως μια πρώτη απάντηση θα δώσουν τα τμήματα του τηλεφωνικού κέντρου με ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 25/7 10:00 – 16:00!

Δεν κάνουμε πίσω από το αίτημα να γυρίσει εδώ και τώρα η συνάδελφος στην δουλειά της.

Να σταματήσουν διάφοροι «διοικητικοί» να λασπολογούν και να συκοφαντούν την συνάδελφο!

Καλούμε την εργοδοσία της Vodafone και την ίδια την hr Director να σταματήσει να κρύβεται και να πραγματοποιήσει συνάντηση με το Σωματείο!

Συνάδελφοι,

Καλούμε σε αγωνιστική συμπόρευση μαζί με το σωματείο κόντρα σε μια εργοδοσία που όχι μόνο κάνει τα πάντα για την διασφάλιση της κερδοφορίας της αλλά πλέον φτάνει και σε σημείο να απολύει συναδέλφους με σοβαρά προβλήματα υγείας! Κούφια λόγια, ψεύτικα χαμόγελα και κοροϊδία από όλους αυτούς που κάνουν περατζάδες στα κτίρια μας για να μας πούνε πόσο καλή εργοδοσία είναι η Vodafone και τι δυνατότητες μας δίνει! Οι εργαζόμενοι έχουμε βγάλει εδώ και χρόνια συμπεράσματα για την τακτική της Vodafone απέναντι μας, ήρθε η ώρα να συσπειρωθούμε και να παλέψουμε για τα δικά μας δικαιώματα!

H αγανάκτηση και η οργή να γίνει δύναμη ανατροπής!

Έλα τώρα σε επαφή με το Σωματείο

Απαιτούμε να μετακινηθεί η συνάδελφος σε άλλο τμήμα με βάση το ρόλο της και με άξονα την προστασία της υγείας της

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *