Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η VODAFONE ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΞΑΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ

Συνάδελφοι,Το ΔΣ του Σωματείου μας αναστέλλει τη προκηρυγμένη στάση εργασίας στις 25/7 στα τμήματα της εξυπηρέτησης οικιακών και εταιρικών πελατών, καθώς η συνάδελφος είναι σε συζητήσεις με την εταιρεία της για άλλο έργο και με γνώμονα την προστασία της υγείας της.

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, που δικαιολογημένα μας εξόργισε όλους, αποδεικνύεται πως πίσω από τα παχιά λόγια της Vodafone για σεβασμό στην υγεία, στην διαφορετικότητα, στην προστασία των γυναικών και της οικογένειας, βλέπουμε την ωμή αλήθεια.Κριτήριο για την Vodafone και τον κάθε εργοδότη, είναι το κέρδος και η στοίχιση των εργαζόμενων, πίσω από αυτόν τον σκοπό.

Όσο και αν λανσάρει δήθεν κοινωνικό πρόσωπο, δεν υπολογίζει ούτε την υγεία μας, ούτε το πώς και αν μπορούμε να ζούμε. Άλλωστε είναι η εταιρεία που:

• Δεν τηρεί ουσιαστικά μέτρα Υγείας και Ασφάλειας μέσα στους χώρους και ακόμα δεν έχει υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που έδωσε στο Σωματείο μας

• Έκανε τα στραβά μάτια στην προσπάθεια απόλυσης εγκύου συναδέλφου μας από franchise κατάστημα

• Αναγκάζει εργαζόμενες μητέρες σε παραίτηση, ειδικά στα τηλεφωνικά κέντρα με βάρδιες και με ανάκατα προγράμματα

• Εξαρτά το μισθό και την εργασία μας ανάλογα με τους δείκτες της παραγωγικότητας τους.

Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΕΣΠΑΣΕ

Το μήνυμα στην Vodafone και στους άλλους εργοδότες του κλάδου έχει σταλεί. Κανένας συνάδελφος δεν είναι και δεν πρέπει να νιώθει μόνος! Μέσα από τις συλλογικές διαδικασίες του Σωματείου στην Vodafone και στις Θυγατρικές της, τα μέλη του σε κάθε τμήμα, την αλληλεγγύη που ξέρουμε να δείχνουμε, σπάει ο φόβος που προσπαθούν να επιβάλλουν.

Προειδοποιούμε την εργοδοσία της Vodafone, πως αν τολμήσει να ξαναπειράξει συνάδελφο θα μας βρίσκει συνέχεια μπροστά της.Είμαστε σε ετοιμότητα και σε επαγρύπνηση.

Η δουλειά μας, ο μισθός μας, οι πραγματικές αυξήσεις, η υγεία μας δεν είναι ατομικό παζάρι, ούτε ευγενικές παροχές. Είναι αυτά που απαιτούμε και συλλογικά διεκδικούμε για να επιβάλουμε και να κατοχυρώσουμε!

Έλα τώρα σε επαφή με το Σωματείο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *