Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και ως γνωστόν ζητάται απ΄όλους μας να κάνουμε έναν προγραμματισμό και να δηλώσουμε τις επιθυμητές άδειες.

Αυτό το οποίο όμως είναι πρωτοφανές είναι πως στο τμήμα του CONSUMER BACK OFFICE, ειπώθηκε πως προτεραιότητα έχουν όσοι δεν έκανα καμία απουσία μέσα στο χρόνο(!!) παρά μόνο ασθένεια ή προγραμματισμένη άδεια.

Δηλαδή όλες οι υπόλοιπες άδεις, γονεΪκες, συνδικαλιστικές, φοιτητικές, φροντίδας τέκνου, ανυπαίτιου κωλύματος, που είναι νομικά κατοχυρωμένες είναι για την εργοδοσία…αδικαιολόγητες!

Δεν φτάνει που τόσα χρόνια η Vodafone στα τμήματα με βάρδια βάζει με το έτσι θέλω άδεια κατατάσσοντας σε group τους συναδέλφους και μάλιστα υποχρεωτικά σε συγκεκριμένη περίοδο, τώρα έρχονται να μην δικαιολογήσουν τα δικαιολογημένα, τις άδεις, κατάκτηση των εργαζόμενων. Συνάδελφοι,

Αυτό το τροπάρι και ο διαχωρισμός που πάνε να περάσουν θα πέσει στο κενό. Κανέναν συνάδελφο δεν θα κοιτάξουμε με μισό μάτι, αν δεν αισθάνεται καλά, αν πρέπει να φροντίσει το παιδί του, αν ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του. Δεν είναι δική μας ευθύνη αν βγαίνει ή όχι η δουλειά , ειδικά σε τμήματα που είναι υποστελεχωμένα.

Η ξεκούρασή μας δεν είναι για παζάρια. Βάζουμε τέρμα στην ατομική διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων μας.

Παλεύουμε για Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για όλους στην Vodafone, ώστε οι μισθοί μας, οι άδειες, το ωράριο εργασίας να είναι κατοχυρωμένα και προστατευμένα

Όλοι την Πέμπτη 17  Οκτώβρη στην Γενική Συνέλευση, 18:30, Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *