Συνάδελφοι,
Χτες 21/01 συνεδρίασε το Δ.Σ. του σωματείου Vodafone-360 Connect-Λοιπές Θυγατρικές. Βρισκόμαστε μπροστά από συνθέτες εξελίξεις τόσο σε διεθνές επίπεδο όσο και στο εσωτερικό που πρέπει να μας βρουν έτοιμους και με αγωνιστικές απαντήσεις και πρωτοβουλίες.

Η κυβέρνηση της ΝΔ , πιάνοντας το νήμα από εκεί που το άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την όλο και βαθύτερη εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Η ανανέωση της συμφωνίας  της Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας με τις ΗΠΑ, η περαιτέρω στρατικοποίηση της χώρας μας και η μετατροπή της σε ορμητήριο πολέμων πρέπει να σημάνει αγωνιστικός ξεσηκωμός!!

Παράλληλα οι σχεδιασμοί των μονοπωλίων συνεχίζουν ακάθεκτοι για την θωράκιση της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας ,με το χτύπημα στην Κοινωνική Ασφάλιση και τη μετατροπή της σε ατομική υπόθεση-τζογάρισμα του εργαζόμενου, το παραπέρα μπάσιμο των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών που μυριστήκαν νέα πεδία για κέρδη.

Το σωματείο μας επικαιροποιώντας την απόφαση της ΓΣ στα τέλη του Νοέμβρη, θα απαντήσει με συμμετοχή στην απεργία την ημέρα ψήφισης του ασφαλιστικού.

Για εμάς είναι αιτία πολέμου!!!!
Συνάδελφοι,

Οι όροι δουλειάς μας, τα δικαιώματα μας, δεν είναι για παζάρια. Συνολικά οι εργοδότες κοιτούν πως θα θωρακίσουν τα κέρδη τους. Απέναντι σε αυτή την επίθεση εμείς απαντάμε με οργανωμένο σχέδιο. Διεκδικούμε Συλλογικές Συμβάσεις εργασίας με δικαιώματα στο ύψος των αναγκών μας.

Με βάση τις χθεσινές μας αποφάσεις προχωράμε σε :

• Πλατιά ενημέρωση σε όλη την Vodafone, συζητάμε , οργανωνόμαστε.
  • Συμμετοχή στο συλλαλητήριο 25/01 για τη ΛΑΡΚΟ στις 10.30 Σύνταγμα
  • Συμμέτοχη στο αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο. Να αποσυρθεί η κατάπτυστη συμφωνία. Να ξηλωθούν οι βάσεις του θανάτου. Καμιά συμμετοχή σε αποστολές στο εξωτερικό. Αποδέσμευση από τη λυκοσυμμαχία ΝΑΤΟ-ΕΕ.
  • Συμμέτοχη σε 24ωρη απεργία για την κοινωνική ασφάλιση.