Σωματείο Εργαζομένων στην
Vodafone – 360Connect και λοιπές θυγατρικές
Αριθμός  Διαταγής Πρωτοδικείου : 368/2018
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ – 28 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ Π.Α.ΜΕ
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι ,
Η εργοδοσία της Vodafone πλέον είναι αδίστακτη, η τρομοκρατία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Αφού απέλυσε συνάδελφο ο οποίος πήρε αναρρωτικές άδειες, μία μητέρα που απουσίασε δικαιολογημένα για να φροντίσει το παιδί της και έβαλε την ICAP να κάνει παρατηρήσεις σε άλλη μία μητέρα… χθες και σήμερα προσπαθεί να παρεμποδίσει ξεδιάντροπα την συνδικαλιστική δράση. Αφού έβαλαν το δουλεμπορικό γραφείο της Atlas να κάνει παρατηρήσεις σε συνάδελφο για ένα στατιστικό το BrandNPS, (ανήκουστο αφού δεν εμπλέκεται πουθενά στην παραγωγή των τμημάτων μας η εν λόγω εταιρεία) σήμερα τον ξανακάλεσαν εκτάκτως και παρότι είχε βάρδια. Πήραν την αρνητική απάντηση που τους αρμόζει από τους εκλεγμένους εκπροσώπους του σωματείου και στην συνέχεια τα πρωτοπόρα μέλη μας προχώρησαν σε εξόρμηση-ενημέρωση όλων των συναδέλφων στο κτίριο των Πετραλώνων με ανακοίνωση για την αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία.
Προϊστάμενη βάρδιας  του τεχνικού τμήματος αφού είχε επιπλήξει γραπτά μέσω του email που επισυνάπτουμε σαν χωροφύλακας άλλης εποχής και ισχυριζόμενη αβάσιμα στοιχεία, ακόμα μία φορά προφορικά υπαινίχθηκε ότι θα εφαρμόσει «άλλους» τρόπους για να περιορίσει την αγωνιστική δράση των συναδέλφων απειλώντας τους έμμεσα.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!
ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΠΕΙΛΕΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ!
ΚΑΛΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ  ΝΑ  ΣΤΑΘΟΥΝ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ  ΤΟΥΣ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΔΩΣΟΥΝ  ΜΑΧΗΤΙΚΗ  ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΑΠΕΡΓΩΝΤΑΣ  ΜΑΖΙΚΑ  ΑΥΡΙΟ!
Γιατί κόντρα στον ατομικό δρόμο που θέλουν να μας παρουσιάσουν σαν μοναδικό εμείς ξέρουμε ότι η δύναμή μας είναι στην μαζικό, οργανωμένο αγώνα, στο σωματείο μας, στην αλληλεγγύη και την συναδελφικότητα.
Διεκδικούμε κατοχύρωση των δικαιωμάτων μας μέσα από συλλογικές συμβάσεις. Βάζουμε φρένο στις νέες προσπάθειες της κυβέρνησης και της εργοδοσίας να μας πάρει κι άλλα δικαιώματα. Διεκδικούμε πίσω όσα μας πήρανε στα χρόνια της κρίσης. Χτίζουμε ένα δυνατό, μαχητικό, ταξικό εργατικό κίνημα που θα είναι απέναντι στην εργοδοσία, την κυβέρνηση και τους λακέδες τους στην ΓΣΕΕ και στα σωματεία.
Βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες
28 Νοέμβρη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ και ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ
Με το Π.Α.ΜΕ., τα εκατοντάδες Σωματεία και τους χιλιάδες εργαζόμενους στις 10:30 στην Ομόνοια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *