Σωματείο Εργαζομένων στην
Vodafone – 360Connect και λοιπές θυγατρικές
Αριθμός  Διαταγής Πρωτοδικείου : 368/2018
28 Νοέμβρη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ
Γιατί επιλέγουμε να μην δεχόμαστε μοιρολατρικά την ζωή που θέλουν να μας επιβάλλουν. Δεν δεχόμαστε να δουλεύουμε και να μην μπορούμε να ζήσουμε εμείς και η οικογένειά μας όπως μας αξίζει.
Γιατί ξέρουμε ότι σήμερα παράγεται τεράστιος πλούτος από την δουλειά μας και εμείς ζούμε σε συνθήκες επιβίωσης ενώ λίγα παράσιτα τα έχουν όλα.
Γιατί δεν δεχόμαστε να πληρώσουμε την «ανάπτυξή» τους όπως πληρώνουμε όλα αυτά τα χρόνια την κρίση τους.
Γιατί κόντρα στον ατομικό δρόμο που θέλουν να μας παρουσιάσουν σαν μοναδικό εμείς ξέρουμε ότι η δύναμή μας είναι στην μαζικό, οργανωμένο αγώνα, στο σωματείο μας, στην αλληλεγγύη και την συναδελφικότητα.
28 Νοέμβρη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ
Κόντρα στην κυβέρνηση που έχει φτάσει σε νέα επίπεδα τον «αντιστροφέα πραγματικότητας» που ήταν μόνιμο εργαλείο όλων των κυβερνήσεων αυτά τα χρόνια.  Ονομάζει έξοδο από τα μνημόνια την διατήρηση των 714 μνημονιακών νόμων. Αύξηση στους μισθούς την επαναφορά  του νόμου που τους έφτασε στον πάτο. Ανάκτηση των εργασιακών δικαιωμάτων την κατάργηση του 8ώρου σε δεκάδες επιχειρήσεις μεταξύ των οποίων και την Vodafone.
Κόντρα στην εργοδοσία που καθημερινά χτυπάει τα δικαιώματά μας, που έχει εφαρμόσει όλες τις αντιδραστικές δυνατότητες που της δίνουν οι εκατοντάδες νόμοι που υπάρχουν για να μας κάνουν «ελκυστικούς» στις επιχειρήσεις. Που καταργεί το 8ωρο, εντατικοποιεί  την εργασία σε σημείο που αναγκάζει συναδέλφους σε παραίτηση. Που φτάνει στο σημείο να απολύει εργαζόμενες μητέρες επειδή έπαιρναν άδειες για τα παιδιά τους και να τολμάει να τις κατηγορεί και από πάνω ότι δεν είναι σωστές μάνες. Γιατί για την εταιρεία η σωστή μάνα πρέπει να παρατάει τα παιδιά της για να δουλέψει για τους ζάμπλουτους διευθυντές και μετόχους τις εταιρείας που ο καθένας τους έχει 5 νταντάδες για τα παιδιά και 3 για τα σκυλιά τους.
Κόντρα στον βόθρο της ηγεσίας της ΓΣΕΕ που πλέον η λέξη «ξεπουλημένη» αποτελεί θετικό χαρακτηρισμό. Που μετά την απεργία που μας κάλεσε να κάνουμε για να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις τώρα κάνει συναντήσεις με το υπουργείο των MAT και τους ζητάει να στείλει αστυνομικούς για να τους προστατέψει από το ΠΑΜΕ!!! Όπως ακριβώς έκαναν οι αντίστοιχες δυνάμεις πέρυσι στην Vodafone.
28 Νοέμβρη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ
Διεκδικούμε κατοχύρωση των δικαιωμάτων μας μέσα από συλλογικές συμβάσεις
Βάζουμε φρένο στις νέες προσπάθειες της κυβέρνησης και της εργοδοσίας να μας πάρει κι άλλα δικαιώματα
Παίρνουμε πίσω όσα μας κλέψανε τα χρόνια της κρίσης
Χτίζουμε ένα δυνατό, μαχητικό, ταξικό εργατικό κίνημα που θα είναι απέναντι στην εργοδοσία, την κυβέρνηση και τους λακέδες τους στην ΓΣΕΕ και στα σωματεία
Βάζουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες
28 Νοέμβρη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ και ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ
Με το ΠΑΜΕ, τα εκατοντάδες σωματεία και τους χιλιάδες εργαζόμενους στις 10:30 στην Ομόνοια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *