Συναδέλφισσες / Συνάδελφοι στην 360Connect,
 
3ο Μνημόνιο….. Μέρος Γ’ …..
Το επόμενο χρονικό διάστημα θα έρθουν σαν χιονοστιβάδα πάνω μας σαρωτικές αλλαγές και σκληρά μέτρα για την κοινωνική ασφάλιση, τα εργασιακά, σε φόρους για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, ιδιωτικοποιήσεις κ.α. Μονιμοποιούν την επίθεση σε ότι έχει απομείνει από τα εργατικά δικαιώματα. Έχουν σαν όπλο το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αξιοποιηθεί για να μας αποτελειώσουν σε ότι  έχει απομείνει. Η λογική του μικρότερου κακού και οποιοδήποτε άλλο ψευτοδίλλημα απαιτείται να απαντηθεί μαχητικά στο δρόμο του αγώνα, της πάλης και της ανατροπής. Να υπάρξει ισχυρή αντίσταση, αμφισβήτηση και καταδίκη των νέων βάναυσων μέτρων!
 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/10 ΣΤΙΣ 17.00 – ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΝ (PRESS ROOM)
 
Σε συνεδρίαση του Δ.Σ. της 360Connect, αποφασίστηκε να προχωρήσουμε σε νέα έκτακτη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων πριν προχωρήσουμε στην οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για την υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης. Το προσχέδιο της δικής μας πρότασης θα είναι στην διάθεση του κάθε συναδέλφου. Δεν πρέπει να έχουμε καμία αυταπάτη ότι ο όμιλος Vodafone  δεν θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την διαμόρφωση του κλίματος και της λογικής του μικρότερου κακού, δίνοντας κυρίως στους συναδέλφους με τους μισθούς πείνας μηδαμινή αναπροσαρμογή!!!
Οι ελαστικές σχέσεις εργασίας, οι εργαζόμενοι πολλών ταχυτήτων και διαφορετικών μισθολογικών κατηγοριών είναι μια τακτική του Ομίλου προκειμένου να διασπά και να κατηγοριοποιεί τους εργαζόμενους. Η δική μας απάντηση πρέπει να είναι μαζική μέσα από τις δικές μας συλλογικές διαδικασίες. Συσπειρωμένοι όλοι οι εργαζόμενοι στην 360Connect, ανεξαρτήτου σχέσεως εργασίας, ειδικότητας ή ωραρίου για να διεκδικήσουμε την υπογραφή αξιοπρεπούς σύμβασης εργασίας.
Απαιτούμε – Διεκδικούμε:
Υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που:
·      Να εξασφαλίζει την ανάκτηση των απωλειών που είχαμε τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης.
·      Να καταργεί τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, ζητάμε πλήρες ωράριο εργασίας και πλήρη δικαιώματα για όλους τους εργαζόμενους.
·      Να σταματήσει άμεσα το καθεστώς των ενοικιαζόμενων, να προσληφθούν απευθείας από τον Όμιλο
·      Να προβλέπεται η ελευθερία της συνδικαλιστικής δράσης – Κανένας περιορισμός στην δράση μας.
 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ
ΣΤΙΣ 16 & 22/10 σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ
ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 12/11 ΜΕ ΤΟ Π.Α.ΜΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *