24/10/2014

Συνάδελφοι και συναγωνιστές στην FORTHNETNETMEND

To Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου εργαζομένων της 360Connect εκφράζει τη συμπαράστασή της και στέλνει αγωνιστικό χαιρετισμό στη σημερινή σας απεργιακή κινητοποίηση. Οι αγώνες που έχετε δώσει στο χώρο δουλειάς σας μας δίνουν δύναμη και κουράγιο και μας γεμίζουν  με αισιοδοξία.
Η επίθεση που δέχονται σήμερα οι εργαζόμενοι δε χωράει στάση αναμονής. Άλλωστε την κατάσταση τη βιώνουμε καθημερινά μέσα στους χώρους δουλειάς μας. «Ρεαλισμός» για το κεφάλαιο σημαίνει μισθοί πείνας, εργασιακή περιπλάνηση, μανιάτικες συμβάσεις, χτύπημα των δικαιωμάτων μας σε Υγεία, Παιδεία, Κοινωνική Ασφάλιση. Κι όποτε πάει να ορθωθεί φωνή αντίστασης τότε την καταπνίγουν.
                                                    Τους δηλώνουμε ξεκάθαρα πως ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Όσο τα μονοπώλια και οι μεγαλοεργοδότες , μαζί με το πολιτικό προσωπικό τους ξεδιπλώνουν τα δικά τους σχέδια τσακίζοντας τις ζωές μας για τα κέρδη τους, έτσι και εμείς θα ξεδιπλώσουμε τη δική μας αντεπίθεση! Με τον αγώνα μας και με το δίκιο της τάξης μας, με τις ανάγκες μας μπροστάρη να βρουν οργανωμένο κίνημα αντίστασης, να βρούν αγώνες μαζικούς, διεκδικητικούς, μακρόχρονους.
ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ!
Φοβισμένοι είναι οι εργοδότες όταν βλέπουν τους εργαζόμενους να είναι σαν μια γροθία και να παλεύουν. Τον πλόυτο τον παράγουμε εμείς και δεν θα χαρίσουμε σε κανένα κηφήνα τη δουλεία μας!
Απαιτούμε:
·         Να καταργηθούν οι ελαστικές μορφές απασχόλησης
·         ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΊΑ
·         Κανένας ηλικιακός διαχωρισμός για άνω ή κάτω των 25
·         Μισθοί που να πατάνε στις ανάγκες μας
·         Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας
Συνάδελφοι,
 Θα δώσουμε μαζί τις μάχες και την Δευτέρα 27/10 στις 11:00στην Επιθεώρηση Εργασίας στην Αγία Παρασκευή  στην συγκέντρωση για την απόλυση του γραμματέα του ΣΕΤΗΠ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ, 1/11, 12:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *