Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Καταγγέλλουμε την βελγικών συμφερόντων πολυεθνική εταιρία Πληροφορικής COMΜSQUΑRE για την παράνομη απόλυση του γραμματέα του Συνδικάτου Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής Γιώργου Βασιλάκη.
Ο συνάδελφος Γιώργος Βασιλάκης είναι Γραμματέας του ΣΕΤΗΠ τα τρία τελευταία χρόνια και έχει διαδραματίσει πρωτοπόρο ρόλο στην οργάνωση της δράσης, όχι μόνο των συναδέλφων στη συγκεκριμένη επιχείρηση, αλλά και στο σύνολο του κλάδου. Ως Γραμματέας του Συνδικάτου ήταν στην πρώτη γραμμή στις μάχες που δώσαμε για την υπεράσπιση θέσεων εργασίας, δικαιωμάτων, των ΣΣΕ για τους εργαζόμενους σε κάθε επιχείρηση στον κλάδο μας. Είναι εκπρόσωπος του ταξικού κινήματος, του ΠΑΜΕ και εδώ, παρά τον αρνητικό συσχετισμό, ακόμα αντιστεκόμαστε! Σε κάθε περίπτωση την τρομοκρατία θα την σπάσουμε με την δράση μας!
Εξάλλου το ίδιο στίγμα τρομοκρατίας έχει δείξει και η 360Connect με την παράνομη απόλυση του συναδέλφου Μπάμπη Τρίκκα τον Φεβρουάριο 2014.
Δηλώνουμε την συμπαράσταση και έμπρακτη αλληλεγγύη μας στον συνάδελφο κ συμμετέχουμε στην στην παράσταση διαμαρτυρίας που οργανώνει το συνδικάτο την Δευτέρα 27 Οκτώβρη στις 11.00 κατά την διενέργεια της εργατικής διαφοράς στην επιθεώρηση εργασίας Αγίας Παρασκευής, Μεσογείων 427

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *