Καλούμε σε συζήτηση τους συναδέλφους των τμημάτων σε Ρέντη

διαδικτυακά την Τρίτη 2/7 στις 20.00

Συναδέλφισσα και συνάδελφε

   Η διοίκηση της εταιρείας προχώρησε στην απόλυση ουσιαστικά τριών συναδέλφων στο Customer Care της σταθερής με την μη ανανέωση της συμβάσης τους χωρίς να τους δώσει καν το χρόνο που δικαιούνται ώστε να μάθουν την δουλειά και τα συστήματα. 3 μήνες μαζί με την εκπαίδευση που ήταν στην εταιρεία θεωρήθηκαν αρκετοί για να πιάσουν τους άπιαστους στόχους του τμήματος . Παράλληλα  οι απειλές , οι παρατηρήσεις και τα one2one έχουν γίνει καθημερινότητα για τους παλιούς συναδέλφους και η εντατικοποίηση βαράει κόκκινο.

Οι απολύσεις, οι αξιολογήσεις που έρχονται να συνδέσουν τον μισθό αλλά και την ίδια μας την εργασία είναι αυτό που και η Vodafone και οι υπόλοιποι εργοδότες του κλάδου ονομάζουν σταθερό επενδυτικό περιβάλλον Δηλαδή να μπορούν να μας εκμεταλλεύονται με χίλιους δυο τρόπους, χρησιμοποιώντας όλο το νομικό οπλοστάσιο όλων των κυβερνήσεων για να κερδοφορούν .

  Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση δίνει το σήμα ώστε να αρχίσει νέα αντεργατική επίθεση με την εξαήμερη εργασία και την ερμηνευτική εγκύκλιο για την «ευέλικτη προσέλευση» ,νομιμοποιώντας έτσι την υποδηλωμένη εργασία  με στόχο να εξασφαλιστούν τα χρήματα από το ταμείο ανάκαμψης που προορίζονται για τους ομίλους.

  Για όλα αυτά αλλά και για άλλα που μπορούμε να αναδείξουμε σε καλούμε την Τρίτη 2/7 στις 20.00 σε διαδικτυακή σύσκεψη ώστε να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε τον τρόπο δράσης μας στο παρακάτω link.

https://meet.jit.si/somateiakirenti

Κανείς μόνος  απέναντι στην αυθαιρεσία της εταιρείας

Όλοι στα σωματεία μας για να μείνουν στα χαρτιά οι αντεργατικοί νομοί

  • Τώρα αυξήσεις στους μισθούς
  • Τώρα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για όλους τους εργαζόμενους στην Vodafone
  • Μέτρα υγείας και ασφάλειας, νοσηλευτικό προσωπικό στα κτήρια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *