Συνάδελφοι, συναδέλφισσες στην WIND,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων της 360Connect, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή και αλληλεγγύη μας στον αγώνα σας για την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας, κόντρα στις απολύσεις, στις ελαστικές μορφές απασχόλησης και την επινοικιαζόμενη εργασία.
Οι πρακτικές που ακολουθεί η εργοδοσία της WIND είναι ίδιες με αυτές που αντιμετωπίζουμε κι εμείς καθημερινά, αλλά και γενικότερα στον κλάδο. Οι κοινές αυτές πρακτικές, δείχνουν ότι ο πραγματικός  σκοπός και στόχος των μονοπωλίων από αυτή την επίθεση στα εργατικά δικαιώματα  είναι η μείωση της τιμής πώλησης της εργατικής μας δύναμης για να διατηρήσουν οι πολυεθνικές την κερδοφορία τους. Θέλουν να «ξεφορτωθούν» τους εργαζόμενους που με τη στάση τους στο χώρο εργασίας τους χαλούν τα σχέδια που διεκδικούν εκ μέρους όλων μας το αυτονόητο δικαίωμα μας να εργαζόμαστε και να ζούμε με αξιοπρέπεια. Θέλουν οι εργαζόμενοι να σκύβουν το κεφάλι και να διαλέξουν τη «μερική δουλειά και μερικά δικαιώματα» από την ανεργία και την ανέχεια.
Γι αυτό είναι αναγκαίο σήμερα οι εργαζόμενοι να πάρουμε τη κατάσταση στα χέρια μας και να απαντήσουμε με την οργάνωση της πάλη μας στους χώρους δουλειάς . Φοβισμένοι πρέπει είναι οι εργοδότες όταν βλέπουν τους εργαζόμενους να είναι σαν μια γροθιά και να παλεύουν. Τον πλούτο τον παράγουμε εμείς και δεν θα χαρίσουμε σε κανένα  τη δουλεία μας!
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΔΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ, ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *